Print Friendly, PDF & Email

Op 28 april 2022 was er voor het eerst in 2 jaar weer een voorlichtingsavond en dit keer over tuinieren

Donderdag 28 april is de 1e voorlichtingsavond na de lock-down geweest.

Het onderwerp was “Groen op Maat”, door Richard Orriens. Het was een gezellige en interactieve avond. Het was mooi om te zien dat de leden die er waren (13) zeer geïnteresseerd waren.

Richard liet zien hoe je gemakkelijk en comfortabel kunt tuinieren en daarmee een natuurlijk medicijn in handen hebt voor een fit en vitaal leven. Richard noemde dit Tuinieren met een glimlach waarbij hij ergonomisch tuingereedschap liet zien. wat mij enorm aansprak, maar ik heb geen tuin (alleen een klein balkon), was de snoeischaar. Door een speciale techniek knipte de schaar erg licht. Er was ook een handige ergonomische bezem met een slim handvat te zien.

Het is teleurstellend dat er zo weinig leden belangstelling hebben voor dit soort activiteiten. We gaan als bestuur onderzoeken of deze avonden nog rendabel zijn of dat zij op een andere manier moeten worden georganiseerd. Deze zomer zullen wij middels een enquête vragen wat uw voorkeuren hierover zijn.

Als u nu denkt ik zou toch wel meer willen weten over tuinieren dan kunt u kunt zelf via onderstaande linken kijken op de website en facebookpagina van groen op maat. Deze linken zullen ook op de website worden geplaatst.

Website Groen op Maat

https://groenopmaat.nl/gemakkelijk-tuinieren-met-reuma/

abonneren op de nieuwsbrief, klik op onderstaande link;

https://groenopmaat.us5.list-manage.com/subscribe/post?u=a33df00d63012731eed5e8001&id=67eabf2d58

Facebook zie onderstaande link;

https://www.facebook.com/groenopmaat.nl